„Tündéri nélkül csak "nagy" vagy "tökéletes" művek vannak. Az igazi remekmű néha nem is olyan tökéletes. Csak sugárzik, a "csak álom" is benne van, a csillagok fénye, a tündéri.” Márai Sándor

2011. október 24., hétfő

Mobiltok, és neszi

Tünde kérésére készült a mobiltok és a szögletes neszi.    Próbálgattam mit lehet még kihozni ebből az anyagpárosításból, így született ez a téglalap alakú neszi, mely más társaival együtt elérhető itt.

2011. október 16., vasárnap

Neszi, mobiltok, zsepitartó az ősz színeiben


Amint megláttam ezeket az anyagokat, már láttam magam előtt a bleőlük készülő tárgyakat. A képek nem adják vissza tökéletesen a színeket, ha lehet, még szebbek a valóságban.
Mivel egyre több tárgy készül fenti érzések miatt, úgy döntöttem, hogy létrehozok még egy blogot, ahova feltöltöm azokat a tárgyakat, melyek bár nagyon kedvesek a számomra, mégis megválnék tőlük, mert talán mégsem kellene, hogy legyen egy sokadik neszim, vagy mobiltokom. Egyenlőre nem találtok ott sok mindent, de majd ahogy gyűlnek a tárgyak, fokozatosan felkerülnek oda.

Kis crazy rózsaszín terítő

Ezt a kis crazy blokkot már régebben varrtam, de már akkor megálmodtam hozzá ezt a kis hullámos keretet. Talán még egy kis hímzés hiányzik róla.

2011. október 2., vasárnap

Hortenzia


Újabb pár részlet a helyére került a hétvégén. Kezd alakulni.