„Tündéri nélkül csak "nagy" vagy "tökéletes" művek vannak. Az igazi remekmű néha nem is olyan tökéletes. Csak sugárzik, a "csak álom" is benne van, a csillagok fénye, a tündéri.” Márai Sándor

2014. június 22., vasárnap

Bútorfestő tanfolyamon jártam

Cz. Budai Katánál Bakonynánán ezen a hétvégén. A magyar népi bútorfestés gazdag motívumvilágát felhasználva a mai kor igényeinek tökéletesen megfelelő gyönyörű bútorokat fest. Minden tárgy életre kel keze nyomán. Annyira örültem, amikor felfedeztem, hogy tanfolyamokat is szervez, és pár hónap után végre el is jutottam egyre. És most nézzétek miket készítettem. Számos hiba felfedezhető a képeken, de mint szinte minden, ez a technika is rengeteg gyakorlást igényel.

3 megjegyzés:

 1. Szépek! Te is olyan széles spekrumon mozogsz a kreativitás palettáján mint én. Minden érdekel. :-) Én most az aranyművesség kitanulásán gondolkodom.

  VálaszTörlés
 2. Igen Ancsa, szeretek mindent kipróbálni. Konkrét célom is volt ezzel a tanfolyammal. Egy régi házban egy széles, régi ajtókeretet szeretnék valami szép mintával megfesteni. Még azért gyakorolnom kell, de előbb-utóbb megfestem:)
  Majd számolj be lsz az aranyművességről!

  VálaszTörlés
 3. Meseszépek! Méghogy hibák lennének benne! :)))

  VálaszTörlés