„Tündéri nélkül csak "nagy" vagy "tökéletes" művek vannak. Az igazi remekmű néha nem is olyan tökéletes. Csak sugárzik, a "csak álom" is benne van, a csillagok fénye, a tündéri.” Márai Sándor

2011. augusztus 22., hétfő

Ajándékok Laucicától

Laucica rendhagyó játékán nyertem a következő szépségeket. Rendhagyó volt a játék, mert nem hírdette meg igazán, csak véleményeket várt az alkotásairól. Írtam volna véleményt kérés nélkül is, mert gyönyörű finom dolgokat készít, őszinte ámulattal nézegetem a leheletfinom csipkéit. Aztán kaptam tőle egy mailt, hogy nyertem nála, sorsolt a véleményt közlők között. De akkor még álmomban sem gondoltam, hogy ennyi szépséget rejt a csomagocska. Nézzétek csak:














Még egyszer nagyon köszönöm Laura!              




5 megjegyzés:

  1. Istenem, de gyönyörűek ^^! Gratulálok a nyereményhez :) !

    VálaszTörlés
  2. Aszta..gratulálok..látom Nálad most karácsony van.....hát Anyinyóka..akkor Boldog Karácsonyt :-)).......

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! Olvadozok még mindig, olyan gyönyörűek.
    Ez szebb, mint a karácsony, először tőled Meleron az a csodás óra, aztán ezek a kincsek...

    VálaszTörlés
  4. Kicsit késve, de azért írok, mert ránéztem tegnap a blogodra, láttam, de ahányszor válaszolni akartam, mindig valami elterelte a figyelmem, kicsit besűrűsödtek a dolgok most, mindegy. Szóval örülök, hogy tetszik, és remélem, hogy tényleg jól fel tudod használni, és hát az újságot is úgy választottam, hogy minél sokszínűbb legyen, de érthető is, és hát a Provence naptár meg annyira illett a profilképedhez:) szóval izé, meg minden:))

    VálaszTörlés
  5. Igen, mindent eltaláltál. Szuper az újság is, a Provence naptárt pedig amikor kinyitottam jött az újabb meglepetés, mert imádom az akvarelleket, és olyan gyönyörűek vannak benne, úgyhogy még egyszer ezer köszönet!

    VálaszTörlés