„Tündéri nélkül csak "nagy" vagy "tökéletes" művek vannak. Az igazi remekmű néha nem is olyan tökéletes. Csak sugárzik, a "csak álom" is benne van, a csillagok fénye, a tündéri.” Márai Sándor

2011. augusztus 26., péntek

Sorsoltam

Kedves Játékosok!

Mindenkinek köszönöm szépen a jelentkezést. Nagyon örülök, és nem is számítottam rá, hogy ilyen nagy számban fogtok jelentkezni, és hogy ennyi érdeklődő van a kis dolgaim iránt. Köszönöm azoknak, akik megtiszteltek azzal, hogy rendszeres olvasómmá váltak, és természetesen azoknak is, akiknek nincs blogja, de rámtaláltak a netes útvesztőkön keresztül. Remélem, hogy továbbra is örömmel figyelitek majd ténykedésemet.

A gépi sorsolás eredményeként a nyertes: 11. azaz Tünde

Egy különdíjat is szeretnék hírdetni, ugyanis Gigike már nagyon rég óta figyelemmel kíséri blogomat, és még mielőtt feltettem volna a játékot, írta, hogy mennyire szeretne egy olyan zsepitartót, amit készítettem. Úgyhogy Gigike ajándéka egy zsepitartó.

Felveszem veletek a kapcsolatot, várom a címeket, és postázom a nyereményeket.

Dear Players!

Thank you very much for you all, for your application. I am very happy and did not expect that such large number of you will log in and so many are interested in my small creations. Thank you to those who honored me to be regular follower, and of course those who do not have a blog, but found me via the internet.
The winner is: 11 Tunde
 

I would like to give a special prize, because Gigike monitor my blog since long time, and she said before the game, how much she like the handkerchief holder what I made. So Gigike I send you this as a gift.

I'll get in touch with you, to forward the prizes.







10 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyertesnek és köszönöm a játéklehetőséget!

    VálaszTörlés
  2. Congratulations to the winner and to you, dear! So lovely candy! :D

    VálaszTörlés
  3. Jaj, nagyon szépen köszönöm!! :) Nagyon örülök ajándékodnak!
    Ne haragudj, csak most kerültem géphez. Írom Neked mailben a címem. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon nagyon köszönöm!!! Igazán kedves vagy!!...és olyan jó volt erre a hírre ébredni tegnap....További sok szép munkát kívánok neked!!! Puszi! :)

    VálaszTörlés
  5. Megérkezett a csomag! Nagyon tetszik!!!Köszönöm szépen újból! Felrakom majd a blogomra is! :))))

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy odaért, és hogy tetszik élőben is:)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok a nyerteseknek! :)

    VálaszTörlés