„Tündéri nélkül csak "nagy" vagy "tökéletes" művek vannak. Az igazi remekmű néha nem is olyan tökéletes. Csak sugárzik, a "csak álom" is benne van, a csillagok fénye, a tündéri.” Márai Sándor

2011. augusztus 9., kedd

Törpék



Rita varrószakkörébe jelentkeztem pár hete. Papíron varrás technikával kézzel varrjuk ezeket a törpöcskéket, a következő körben a gombaházikóik fognak elkészülni. Bár sok kisebb-nagyobb hiba is felfedezhető rajta, azért közzéteszem. Folyamatosan tanulok a hibáimból minden egyes blokknál. Ha újra varrnám (amit tuti nem fogok megtenni, mert rengeteg munka) már biztos sokkal szebb lenne.
A jobb alsó törpén van egy fecnimaradék, na az nem tartozik oda.


5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, nekem igen tetszik és tudom milyen nagy munka.
    Egy időben nagyon szerettem a papírravarrást, szinte csak azt varrtam.Majd visszatérek még hozzá.:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó játék a színekkel. Ezek régi anyagaim, amiket a szinei miatt nem használtam, de így tetszik az összkép.

    VálaszTörlés
  3. :-))) A monitoromon először csak az első kép látszott....fél órát néztem hol vannak a törpék.....mondom biztos nem jó a térlátásom...már Danit is hívtam....ő sem látta...akkor jöttem rá..jaaaaaaaa alatta vannak a másik képen))))))))))))) tyűkeszü meleron:)))) gyönyörűűűűűűűűűűű és nagyon bájos ez a törpersereg...nagyon szép és a színek is ......!!!!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Meleron!
    A sötétlila anyagra ráismersz esetleg?
    Még ősidőkkel ezelőtt tőled kaptam. Szép anyag, kicsit fényes. Mindig nézegettem, hogy lehetne belőle ruhát varrni, de aztán soha mégsem. Na most felhasználódott.

    VálaszTörlés
  5. Hűűűű! Érdeklődve várom a házikós folytatást. A törpesereg és a csillagocska középen egyszerűen mesés :o)

    VálaszTörlés